Co je prenatální čistá kreativní energie, se kterou v terapii pracujeme?

Energie, se kterou pracujeme v Terapii přirozeného zdraví má v porovnání s ostatními druhy energií (bioenergie, různé druhy vibrací a záření, akupunktura, akupresura, reiki, biofotony) má nejvyšší léčebný potenciál. Jako jediná zasahuje hluboko do naší genetické struktury. Její pozitivní výsledky na naše zdraví jsou trvalého charakteru.

Energetické léčení je, bezkontaktní, neagresivní a nevyžaduje žádný fyzický pohyb. Proto je vhodné pro lidi všech věkových skupin, včetně dětí a starších osob. 

Základem všech ozdravných programů je práce na odstranění energetických bloků v těle, dokud není obnoven přirozený tok energie v meridiánech. Nejprve je nutné zjistit, kde v těle bloky jsou. V terapii potom začneme bloky stimulovat a odstraňovat z těla. Tím se nastartují všechny léčebné procesy v organizmu. Postupně dochází k oživení toku energie v meridiánech, díky čemuž se krok po kroku obnovují všechny tělesné funkce a současně dochází k uzdravení všech postižených orgánů a tkání. Terapie trvá tak dlouho, dokud není zcela obnoven přirozený tok energie v meridiánech. Výsledkem je zdravé energií nabité tělo a zharmonizovaná mysl.

SJEDNAT SCHŮZKU

Skvělé! Máte skoro hotovo!

Pokud jste náš e-mail z adresy info@lenkacharvatova.cz ve schránce nenašli:

  1. Zkontrolujte si, zda vám e-mail nespadl do spam schránky či hromadné pošty .
  2. Zkontrolujte, že jste zadali správnou e-mailovou adresu.
  3. Pokud máte stále problémy, kontaktujte nás na info@lenkacharvatova.cz